Opera & Ballet Flirt

Jonger dan 30? Nog nooit een opera of ballet gezien? Laat je verleiden tot een Opera & Ballet Flirt! Kom mee op een prikkelende ontdekkingsreis.

Met Opera & Ballet Flirt beleef je een exclusieve opera- of balletavond voor maar €20. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van een gratis drankje en maak vanuit de Opera & Ballet Flirt-plaatsen kennis met opera! Schrijf de aanmeldingsdata in je agenda en wees er op tijd bij om samen met anderen te genieten van een unieke voorstelling voor maar €20.

 

Opera & Ballet Flirt-avonden 2014

Cinderella - 12 december 2014

Met het magische sprookje Cinderella, die in 2012 bij Het Nationale Ballet zijn wereldpremière beleefde, won choreograaf Christopher Wheeldon 
de prestigieuze Prix Benois de la Danse, ook wel ‘Oscar van de dans’ genoemd. Zijn Cinderella is een belevenis, vol humor, virtuoze dans en met een fikse dosis magie.

Programma Opera & Ballet Flirt

De volgende Opera & Ballet Flirt vindt plaats rond Cinderella op 12 december aanstaande. Er is een ontvangst met een goodiebag, je krijgt een rondleiding, ziet de voorstelling en mag naar de premièreborrel.
 

INSCHRIJVEN

Lees meer over Cinderella.