Zien: Voorstellingen

Om kinderen via school de magie van dans, muziek en theater te laten ervaren, bieden we speciale schoolmatinees aan: aanstekelijke opera’s en dansvoorstellingen, op maat gemaakt voor jonge oren en ogen. De schoolmatinees zijn gepland op een gunstig tijdstip in de ochtend of vroege middag, zodat iedereen weer op tijd terug is op school.

Gratis busvervoer

We willen zoveel mogelijk kinderen uit het hele land in staat stellen onze schoolvoorstellingen te bezoeken. Daarom kunnen scholen in het schooljaar 2020-2021 gratis met de bus naar ons theater. Nationale Opera & Ballet neemt de organisatie en de kosten voor busvervoer naar de schoolmatinees op zich, mede mogelijk gemaakt door de Turing Foundation. (Deze mogelijkheid geldt alleen voor scholen die geen gebruik kunnen maken van de Amsterdamse Cultuurbus of andere lokale vervoersregelingen.)

Aangepast aanbod in coronatijd

We hebben onze planning en werkwijze moeten aanpassen vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar zijn blij dat we met in achtneming van alle voorzorgsmaatregelen nog steeds een prachting aanbod van voorstellingen kunnen presenteren. U vindt ons aanbod hieronder.