Open het seizoen

Gewijzigd programma 2020 - 2021

Geen abonnementen tot januari 2021
In februari 2020 presenteerden wij hier het programma voor seizoen 2020-2021. Inmiddels hebben wij vanwege de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, het een en ander moeten aanpassen. Dit betekent onder meer dat er geen abonnementen zijn tot januari 2021. 

Tot januari alternatieve programmering
Tot die tijd bieden wij u een alternatieve programmering met een losse kaartverkoop, waarvan abonnementhouders het eerste op de hoogte worden gesteld. 

Alternatieve programmering tot januari 2021

Maak het mee: nieuwe programmering jong talent

Vanaf januari 2021
Begin 2021 pakken wij de draad weer zo goed als mogelijk op. De Nationale Opera volgt dan het reguliere programma; Het Nationale Ballet, dat door de coronacrisis andere keuzes heeft moeten maken in de samenstelling, heeft de programmering aangepast.

Het is en blijft al met al een seizoen waarin we ons meer dan ooit willen openstellen, zodat iedereen zich kan laten raken én uitdagen door opera en ballet.

Bekijk het programma

Informatie over het balletprogramma:
Ballet vanaf januari

Download de flyer:
Flyer Ballet | januari - juni 2021

 

Abonnement ballet 

Voor de opera- en balletproducties vanaf januari 2021 kunt u vanaf 29 september 2020 losse kaarten kopen. Voor de nieuwe programmering van Het Nationale Ballet kunt u ook - nú - voor de beste plaatsen tegen de laagste prijs, een abonnement bestellen! Vul daarvoor het hier bijgevoegde abonnementenformulier in en stuur het vóór 10 augustus terug naar Nationale Opera & Ballet, Antwoordnummer 9464, 1000 WP Amsterdam.

Als abonnementhouder geniet u van veel voordelen:

• Eerste keuze
• Garantie op beste (vaste) plaats
• Scherpe prijzen

Heeft u nog geen abonnement of heeft u een nieuw bestelformulier nodig?
Download hier het formulier:

Bestelformulier HNB

Let op, voor Oedipus Rex | From ‘Antigone’ geldt het volgende:
- Indien u al eerder een abonnement voor het gehele seizoen bestelde, hoeft u deze productie niet opnieuw op te nemen in uw abonnement.
- Indien u deze productie niet eerder in uw abonnement had opgenomen, krijgt u als abonnementhouder in september als eerste de mogelijkheid om losse kaarten te kopen.

We verwelkomen u graag in ons theater!