Het Nationale Ballet presenteert

Jump Dansdag 2018

Voor alle fans

Jump, de fanclub van Het Nationale Ballet, organiseert jaarlijks een Dansdag voor alle fans. Dit is een dag boordevol leuke balletactiviteiten.

16 juni 2018
Tijdsduur: van 09.30* tot 15.30 uur
*alle leeftijdsgroepen komen op een ander tijdstip binnen

Cinderella

De Dansdag van 2018 staat in het thema van... Cinderella! Cinderella is een prachtig sprookjesballet, gemaakt door choreograaf Christopher Wheeldon. Het gaat over Cinderella die opgroeit met haar vader, twee stiefzusjes en haar stiefmoeder. Zij maken Cinderella het leven zuur en dat is natuurlijk niet leuk. Prins Guillaume moet trouwen en er wordt een bal georganiseerd. De stiefmoeder zorgt dat de uitnodiging van Cinderella verdwijnt, dus ze is ontroostbaar. Gelukkig komt er hulp en kan ze tóch naar het bal in een hele mooie jurk. De prins wordt smoorverliefd op Cinderella, die er als een haas vandoor gaat als de klok twaalf uur slaat… Hoe loopt dit af?

Bekijk hier de animatie met het verhaal van Cinderella

Fans kunnen zich – in hun eigen leeftijdsgroep – opgeven via een link. Deze link ontvang je per mail als je een lidmaatschap hebt van Jump. Heb je een lidmaatschap, maar geen mail ontvangen, geef dit dan aan bij jump@operaballet.nl. Meer informatie over de Jump Dansdag vind je op de website van Jump:

jump.operaballet.nl

Uitvoering en rondleidingen voor ouders

Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door Het Nationale Ballet en de Junior Company. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.

Ouders van Jumpfans bieden we de mogelijkheid om tijdens de Dansdag een rondleiding achter de schermen te volgen. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Er zijn drie rondleidingen tijdens de dansdag:

  • 10.15
  • 11.45
  • 14.30

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

tickets