Nationale Opera & Ballet presenteert

Kleuterstudio op de woensdagmiddag

Koop kaarten Of bel:
+3120 625 5455

Kleuterstudio (4-6)

Tijdsduur 1:30

Creatieve woensdagmiddagen in het teken van dansen, zingen en spelen. Iedere maand is er een ander thema waarbij uw kinderen op een speelse manier kennismaken met de wereld van opera en/of ballet.

In het kort

U kunt uw kind op woensdagen om 15.00 uur brengen naar de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet en om 16.30 weer ophalen. Na aanvang van de activiteit is er geen toegang meer mogelijk.

Kosten

De Kleuterstudio kost €7,50 per kind. De activiteit duurt van 15.00 tot 16.30 uur. We werken met twee groepen met maximaal 18 kleuters per groep.

De inhoud van de workshops wordt afgestemd op de leeftijdsgroep 4 t/m 6 jaar, wij verzoeken u vriendelijk om daarom onze leeftijdsgroep te respecteren.

Programma

Gurre-Lieder

wo 11 april

4-6 jaar: Liedjes over de seizoenen, de vogels, de wolken en het water.

 

Hondenhartje

wo 2 mei

4-6 jaar: Er worden zeemansliedjes gezongen en er wordt een onderwaterwereld verbeeld.

 

GRIMM

wo 18 april

4-6 jaar: Wat is er nodig om een sprookjes verhaal te maken: een heks, een appel, een reus, toversoep en een prinses? De kleuters belanden in een sprookjesbos en dansen een heel nieuw sprookje met een happy end natuurlijk.

 

Les Contes d’Hoffmann

wo 6 juni

4-6 jaar: De verhalen van Hoffman, een dromende dichter. Als je half slaapt en half wakker bent, kun je de mooiste verhalen fantaseren. Met jezelf in de hoofdrol natuurlijk!  We maken met elkaar een groot verhaal waarin alles kan en waarin iedereen zingt. Mooie gedichten horen daarbij, op rijm!

 

 

Kaarten online, via de kassa (kassa@operaballet.nl) of telefonisch 020 6 255 455

Fotocredit: Anna van Kooij, Hans van den Bogaard