De Nationale Opera presenteert

Opera Forward Festival 2018 Embrace the unknown

Koop kaarten Of bel:
+3120 625 5455

Embrace the unknown

In maart 2018 presenteert De Nationale Opera de derde editie van het Opera Forward Festival, met als centraal thema Noodlot en Besef. Opera Forward is dé plek waar DNO ruim baan geeft aan nieuwe werken, nieuwe initiatieven en nieuwe talenten.

Zes opera's

Deze editie van het festival presenteert zes vernieuwende opera’s, verdeeld over de mooiste concert- en theaterzalen van Amsterdam.

Meer info

 

Opera's door studenten

Tijdens Opera Forward gaan 6 korte opera’s in première, gemaakt door interdisciplinaire studententeams.  Deze voorstellingen zijn een laboratorium waarin de makers van morgen de gelegenheid krijgen nieuwe samenwerkingen uit te proberen en te presenteren. Het werkproces staat hierbij centraal.

Meer info

 

OFF days

Midden in het festival staan er drie dagen  –15, 16 en 17 maart – geheel in het teken van de operamakers van de toekomst. Centraal staan de premières van zes Talent-producties, korte opera’s gemaakt door interdisciplinaire studententeams. Daarnaast zijn er  lezingen, debatten en activiteiten georganiseerd voor en door  studenten en jonge  theatermakers.

Meer info

Founding Partners

    

 

 

Productiepartner

 

Partners

 

Jonge Musici Fonds, Aafje Heynis Fonds & Romke Kalma Fonds