Nationale Opera & Ballet presenteert

International Young Patrons Gala Hét culturele event van het jaar

Hét culturele event van het jaar

Op vrijdag 28 juni 2019 is de derde editie van het jaarlijkse Gala van de Young Patrons Circle van Nationale Opera & Ballet. Verschijn in je mooiste gala-outfit op de rode loper voor hét culturele event van het jaar!  Vorig jaar was het ruim van te voren uitverkocht dus wees er snel bij!

Dress code: black tie

 

Leden van de Young Patrons Circle krijgen een gratis kaart voor het International Young Patrons Gala en toegang tot de exclusieve afterparty. Ben je nog geen lid? Meld je aan als Young Patron en ontvang een gratis kaart.

Watch last year's aftermovie

Feestelijke avond vol opera en ballet
Het International Young Patrons Gala is de enige avond van het jaar waarop opera en ballet het podium delen. De avond begint met een rode loper, gevolgd door een zaalprogramma vol unieke en gevarieerde optredens van de crème de la crème van de opera- en balletwereld. Daarna gaat het feest door in de foyer van Nationale Opera & Ballet met DJs en de heerlijkste drinks & bites. En na het feest is er nog de zeer exclusieve afterparty op een externe locatie (alleen gastenlijst; alle Patrons +1 worden uitgenodigd).

Programma
Het zaalprogramma wordt in de aanloop naar het International Young Patrons Gala 2019 bekend gemaakt.