Nationale Opera & Ballet presenteert

Jump Dansdag 2019

Deze productie was te zien in juni 2019

VOOR BALLETFANS VAN 4 TOT EN MET 16 JAAR

Jump, de fanclub van Het Nationale Ballet, organiseert jaarlijks een Dansdag voor alle fans. Dit is een super leuke dansdag boordevol toffe activiteiten.

15 juni 2019
Tijdsduur: van 09.30* tot 15.30 uur
*alle leeftijdsgroepen komen op een ander tijdstip binnen

Zaterdag 15 juni is het tijd voor onze Jump Dansdag! Balletfans die lid zijn van de fanclub mogen komen dansen in leuke workshops én krijgen één gratis kaartje voor de voorstelling van die dag. Lid worden van de fanclub kan hier http://jump.operaballet.nl/word-lid

Dit zijn de leeftijdsgroepen van de Dansdag:

4-6 jaar    Plié
7-10 jaar  Chassé
11-13 jaar Assemblé
14-16 jaar Jeté repertoire en Jeté spitzen

Naast de workshops is er een speciale voorstelling, gedanst door de Junior Company én Het Nationale Ballet. Er zijn ook nog andere dingen te doen in Nationale Opera & Ballet. De winkel met toffe balletspulletjes is open en er is een spitzenverkoop waarbij oude gedragen spitzen te koop zijn van verschillende ballerina’s van Het Nationale Ballet. Deze spitzen zijn ter decoratie en niet om zelf te dragen. De opbrengst komt ten goede aan het Spitzenfonds.

Je kunt ook met dansers op de foto in de foyer tussen 12.30 - 13.00 uur en 14.15 - 14.45 uur.

De winkel zal open zijn tijdens de Jump Dansdag.

UITVOERING EN RONDLEIDINGEN VOOR OUDERS

Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door Het Nationale Ballet en de Junior Company. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.

Kijkje achter de schermen voor ouders!
Altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken? Volg een rondleiding tijdens de Jump Dansdag. Terwijl uw kind danst in een workshop, volgt u een rondleiding. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Er zijn drie rondleidingen tijdens de dansdag:

  • 10.15 uur
  • 11.45 uur
  • 14.30 uur

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Reserveer hier een rondleiding