De Nationale Opera presenteert

Foyeravond Così fan tutte Stap in de wereld van de voorstelling

Deze productie was te zien in september 2019

Is jouw geliefde wel te vertrouwen?

Tijdsduur 1:30

Ontdek Mozarts muzikale verleidingskunsten.

Così fan tutte is Mozarts meest hedendaagse opera. Zonder morele scrupules vertelt de opera een verhaal over liefde, verleiding en bedrog.

Hoewel het thema van de liefdestrouw al sinds de oudheid opduikt in literatuur en kunst, heeft het nog niets aan belangstelling ingeboet. Getuige daarvan zijn de talrijke reality-shows waarin mensen bereid zijn hun romantische verlangens aan een test te onderwerpen. In de opera Così fan tutte doen Mozart en zijn tekstschrijver Da Ponte hetzelfde en geven zij ons een prachtige inkijk in de psychologie van jonge mensen op zoek naar de ware liefde.

Tijdens deze foyeravond brengen we u dichter bij deze fascinerende opera. Met live-muziek aan de piano en zangers van de operastudio of uit de cast, en via gesprekken en interviews, krijgt u een voorproefje van deze geweldige opera – waarin de muziek misschien wel grootste verleider is.

datum: maandag 16 september
aanvang: 20.30 uur
prijs: vanaf € 7,50
koop uw kaarten via de knop bovenaan deze pagina

 

Foyeravonden in Nationale Opera & Ballet

Tijdens iedere Foyeravond staat een van onze opera’s of balletten centraal. In de foyer van Nationale Opera & Ballet kijkt en luistert u naar live-optredens en leert u meer over de ontstaansgeschiedenis en actuele zeggingskracht van de voorstelling.

Meer over de Foyeravonden