Het Nationale Ballet presenteert

Jump Dansdag 2020

Voorstelling voorbij

VOOR BALLETFANS VAN 4 TOT EN MET 16 JAAR

Het door de regering vooralsnog afgekondigde verbod op evenementen en bijeenkomsten tot 1 juni 2020 ter bestrijding van het coronavirus, betekent dat Nationale Opera & Ballet tot die datum is gesloten. Lees hier de meest actuele informatie: operaballet.nl/corona-update

Jump, de fanclub van Het Nationale Ballet, organiseert jaarlijks een Dansdag voor alle fans. Dit is een super leuke dansdag boordevol toffe activiteiten.

13 juni 2020
Tijdsduur: van 09.30* tot 16.00 uur
*alle leeftijdsgroepen komen op een ander tijdstip binnen

Zaterdag 13 juni is het tijd voor onze Jump Dansdag! Balletfans die lid zijn van de fanclub mogen komen dansen in leuke workshops én krijgen één gratis kaartje voor de voorstelling van die dag.

Lid worden van de fanclub kan hier:

Word lid

Dit zijn de leeftijdsgroepen tijdens de Dansdag:

4-6 jaar     Plié
7-10 jaar   Chassé
11-13 jaar  Assemblé
14-16 jaar Jeté repertoire en Jeté spitzen

Naast de workshops is er een speciale voorstelling, gedanst door de Balletacademie, de Junior Company én Het Nationale Ballet. Er zijn ook nog andere dingen te doen in Nationale Opera & Ballet. De winkel met toffe balletspulletjes is open en er is een spitzenverkoop waarbij oude gedragen spitzen te koop zijn van verschillende ballerina’s van Het Nationale Ballet. Deze spitzen zijn ter decoratie en niet om zelf te dragen. De opbrengst komt ten goede aan het Spitzenfonds. Je kunt ook met dansers op de foto in de foyer.

De winkel is open tijdens de Jump Dansdag.

Meer informatie over de Jump Dansdag is hier te vinden: 

Jump dansdag 2020

UITVOERING EN RONDLEIDINGEN VOOR OUDERS

Een belangrijk onderdeel van de Dansdag is de uitvoering door de Balletacademie, de Junior Company én Het Nationale Ballet. Deze voorstelling vindt plaats van 13.15 tot 14.00 uur. Ook ouders, broertjes en zusjes van Jumpfans kunnen deze speciale voorstelling bijwonen. Zij kunnen voor deze voorstelling tickets kopen à € 5 per persoon. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, wees er dus snel bij.

Koop tickets

Kijkje achter de schermen voor ouders!
Altijd al eens bij ons achter de schermen willen kijken? Volg een rondleiding tijdens de Jump Dansdag. Terwijl uw kind danst in een workshop, volgt u een rondleiding. De rondleidingen duren één uur en laten de schatkamers van ons theater zien. Er zijn drie rondleidingen tijdens de dansdag, vanaf:

  • 10.15 uur
  • 11.45 uur
  • 14.30 uur

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Reserveer een rondleiding