Nationale Opera & Ballet presenteert

Rondleidingen

$ $
Deze productie was te zien in september 2019

Een blik achter de schermen

Vanwege de veranderlijkheid van  richtlijnen en de vraag naar 1.5 m afstand, worden er tot en met december 2020 geen rondleidingen georganiseerd. Dit geldt ook voor de individuele rondleidingen. Lees hier de meest actuele informatie: operaballet.nl/corona-update

Volg een rondleiding achter de schermen van Nationale Opera & Ballet.

In het kort

Nationale Opera & Ballet maakt voorstellingen van a tot z in huis: van decor- en kostuumatelier tot ververij, hoeden- en schoenmakerij tot een eigen technische dienst. Een rondleiding biedt een unieke kans voor jong en oud om een kijkje achter de schermen te nemen in dit prachtige theater! Tijdens een rondleiding komt u in de zaal - waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat wordt gewerkt - en ziet u de balletstudio’s waar de dansers repeteren. U brengt een bezoek aan het ‘achtertoneel’ met alle technische faciliteiten en loopt langs de kostuumateliers.

 

Altijd al willen weten en zien wat er achter de schermen van een groot theaterbedrijf gebeurt?

RONDLEIDINGEN op dinsdag en zaterdag

Van september tot en met juni zijn er wekelijks* rondleidingen voor individuele bezoekers. Deze beginnen bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet. Een rondleiding duurt ongeveer vijf kwartier.

Tarieven:
€ 9,50/€ 7,50 (reductie) per persoon **

Koop kaarten

Of reserveer via de kassa: 020 551 8054

*   Neem voor alle zekerheid contact op met de kassa.
** Reductie geldt voor CJP, CKV, Studentenpas en houders
     van de Stadspas.

 

Aansluitend op het lunchconcert op dinsdag

Op vrijwel iedere dinsdag is er in de foyer van Nationale Opera & Ballet een gratis lunchconcert. Na afloop van een aantal van deze lunchconcerten kunt u ook een rondleiding volgen. Kijk voor meer informatie over de lunchconcerten op de speciale pagina:
lunchconcerten

 

GROEPSRONDLEIDINGEN

Groepsrondleidingen kunnen op afspraak worden aangevraagd van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Een groepsrondleiding duurt ongeveer vijf kwartier. Per groep hanteren wij een maximum van 20 personen. Er kunnen maximaal twee groepen op dezelfde tijd starten. Een groepsrondleiding kost € 75 tot 10 personen; € 5 per extra persoon. Educatief tarief (voor scholen) op aanvraag.

Reserveren: rondleidingen@operaballet.nl of 020 551 8103

Meer informatie over rondleidingen voor groepen:
groepsrondleidingen

 

Theatrale rondleidingen (voor kinderen)

Klik hier voor meer informatie over theatrale rondleidingen voor kinderen:
Spoorzoeken in het theater

NB
Indien gewenst kan deze theatrale rondleiding ook in aangepaste vorm voor volwassenen worden gegeven. Dit kunt u aangeven bij uw reservering.