Balletdiner

Slechts één keer per jaar openen wij de wereld achter de schermen voor hét culturele benefietdiner voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Tijdens het BalletDiner nemen wij u mee in de wereld van Het Nationale Ballet en geniet u van een diner op unieke locaties backstage. Onze stersolisten, die tot de absolute wereldtop behoren, dansen vlak naast uw tafel en laten u van heel dichtbij ervaren dat ballet topsport én kunst is. Wij stellen alles in het werk om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het BalletDiner biedt een prachtige gelegenheid om samen met uw relaties, cliëntien of medewerkers te genieten van een exclusieve avond. We verwelkomen een interessante mix van bedrijven en gasten uit de top van het Nederlandse zakenleven en de politiek. Het volgende BalletDiner zal plaatsvinden op maandag 10 mei 2021. U kunt deelnemen aan deze unieke avond door een tafel te kopen voor twaalf personen. De opbrengst van het diner komt ten goede aan de Junior Company, het artist-in-residence programma voor de beste jonge balletdansers ter wereld. In deze kweekvijver voor jong talent geven wij de stersolisten van de toekomst de kans om door te groeien naar de top.

Wilt u meer informatie ontvangen over het diner of uw tafel reserveren? Neem dan contact op met Jess den Houdijker, via telefoonnummer 06-14611607 of per mail j.dhoudijker@operaballet.nl