Houthoff hoofdsponsor Nationale Opera & Ballet

  • Houthoff hoofdsponsor per 1 januari 2018
  • Eerste hoofdsponsor Nationale Opera & Ballet
  • Sponsorovereenkomst op 21 december 2017 getekend in Nationale Opera & Ballet

Advocatenkantoor Houthoff is per 1 januari 2018 hoofdsponsor van Nationale Opera & Ballet. Houthoff is de eerste hoofdsponsor van de drie-eenheid: het theater Nationale Opera & Ballet en de gezelschappen De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. Het advocatenkantoor en de culturele instelling verbinden zich voor een periode van minimaal drie jaar aan elkaar. De sponsorovereenkomst wordt op 21 december 2017 getekend door Els van der Plas, algemeen directeur van Nationale Opera & Ballet en Edward de Bock, managing partner bij Houthoff.

“We zijn verheugd dat Houthoff ons steunt om topkwaliteit te blijven leveren met De Nationale Opera en Het Nationale Ballet op het toneel, maar ook achter de schermen in het theater. Samen met Houthoff delen wij de passie voor ons vak en de wens om topkwaliteit te bieden en vernieuwing te stimuleren.” aldus Els van der Plas, algemeen directeur Nationale Opera & Ballet.

Edward de Bock, managing partner bij Houthoff over de samenwerking: “De ambitie en eigenschappen van Houthoff en Nationale Opera & Ballet sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de kernwaarden van Houthoff - vakmanschap, ondernemerschap, leiderschap en teamspirit - kunnen één op één worden door vertaald naar Nationale Opera & Ballet. Met de sponsoring van Nationale Opera & Ballet steunt Houthoff niet alleen één van de grootste cultuurinstellingen van Nederland, maar verbinden we ons ook met de top van de internationale ballet- en operawereld."

De samenwerking ligt in het verlengde van de lancering van de nieuwe merkidentiteit van Houthoff. Op 30 oktober 2017 lanceerde Houthoff een aangescherpte strategie waarmee zij invulling geeft aan de merkbelofte ‘Going Beyond’. Met deze strategie geeft Houthoff uiting aan de ambitie om steeds een extra stap te zetten voor haar cliënten en hen vooruit te helpen op kritieke momenten. Dit sluit aan bij het vakmanschap van de zangers, dirigenten, dansers, choreografen, regisseurs, coupeurs, grimeurs en decorontwerpers van Nationale Opera & Ballet en de ambitie om naast het structureel bieden van producties van topkwaliteit, continu het artistieke product te blijven ontwikkelen.