Ted Brandsen voorzitter van de jury Prix de Lausanne 2018

Ted Brandsen, directeur van Het Nationale Ballet, is gekozen tot voorzitter van de jury van de Prix de Lausanne 2018.

De Prix de Lausanne is een prestigieuze internationale competitie voor jonge talentvolle dansers. De jury van de Prix de Lausanne 2018 bestaat uit negen gerenommeerde persoonlijkheden uit de danswereld, een prestigieus panel van dansprofessionals. Hun vrijwillige bijdrage wordt enorm gewaardeerd en draagt bij aan de reputatie en het succes van de internationale competitie.

Ted Brandsen:

“The Prix de Lausanne is one of the most important events for young ballet dancers in the world. It is unique in its focus on the artistic and technical development for the participants, rather than on the competitive element alone. I am proud and excited to be part of the 2018 Prix de Lausanne as President of the jury and look forward to discovering the ballet stars of tomorrow.”

Foto: Altin Kaftira