Abonnementen 2020 - 2021

Hoe en wanneer u een abonnement kunt bestellen.

Seizoen 2020 - 2021

De abonnementenverkoop van Nationale Opera & Ballet loopt van eind februari tot 1 mei 2020. Alleen gedurende deze periode krijgt u de beste plaatsen tegen de laagste prijs.

Heeft u nu een abonnement? Of had u vorig jaar een abonnement? Dan krijgt u automatisch de nieuwe seizoensbrochure thuisgestuurd zodra die verschijnt.

 

Seizoensbrochure

Lees alles over het nieuwe seizoen in onze seizoensbrochure 2020 - 2021:

Download de seizoensbrochure

De seizoensbrochure is in februari 2020 verzonden aan alle abonnementhouders. Heeft u de seizoensbrochure niet ontvangen, en wilt u toch een papieren exemplaar? Dan kunt u hier de seizoensbrochure aanvragen. Het pakket, inclusief abonnementenbijlage, wordt u dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Als abonnementhouder bent u verzekerd van topvoorstellingen van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet: twee internationaal toonaangevende gezelschappen in een van de meest vooraanstaande theaters van Europa, Nationale Opera & Ballet.

 

Abonnementenbijlage

In de abonnementenbijlage vindt u een volledig overzicht van de beschikbare abonnementen voor De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. 

Abonnementenbijlage

 

EARLY BIRD series

Er is een klein aantal abonnementen dat enkel en alleen via de website te bestellen is, de EARLY BIRD SERIES.

Deze bestelt u hier:

EARLY BIRD series

 

Bestelformulier abonnementen

Vult u s.v.p. dit formulier volledig in en onderteken het. Print het uit en stuur het naar ons op in een envelop, adres: Nationale Opera & Ballet, Antwoordnummer 9464, 1000 WP Amsterdam.

Indien u gebruik wilt maken van uw bestelhistorie of plaatsbehoud, dan dient het formulier vóór maandag 9 maart 2020 bij ons binnen te zijn. Overige abonnementenbestellingen dienen uiterlijk 1 mei 2020  in ons bezit te zijn. Van bestellingen die daarna binnenkomen, kunnen we niet garanderen dat ze in behandeling worden genomen.

Download het bestelformulier

 

Online verlengen

U kunt uw huidige abonnement verlengen voor een gelijkwaardig abonnement in seizoen 2020-2021. Wij hebben uw nieuwe abonnement al voor u klaargezet:

Online verlengen

 

Contact

Voor vragen en informatie kunt u tijdens de abonnementenperiode terecht op werkdagen van 14.00 – 17.00 uur op de speciale Abonnementenlijn, telefoonnummer 020 79 000 79