Win kaarten voor Ballerina met de stem van Igone de Jongh!

Vanaf 21 december is de nieuwe balletfilm Ballerina in de bioscoop te zien. De film speelt zich af in de Franse hoofdstad Parijs. Félicie is een elfjarig weesmeisje dat ervan droomt om danseres te worden. Samen met haar beste vriend Victor gaat ze op avontuur. Zonder een cent op zak, jagen de twee in Parijs hun dromen na. Zijn dromen bedrog.. of kunnen ze toch uitkomen?

Eerste soliste Igone de Jongh spreekt de stem van Odette in, de vrouw die Félicie onder haar hoede neemt. “Wat ik zo leuk vind aan de film is dat het niet heel overdreven dramatisch is, of dat er dingen uit de danswereld zijn gehaald die niet bestaan dus het ligt heel er dicht bij hoe het echt gaat. Dat vind ik heel leuk,” aldus Igone de Jongh.

Wil jij kaarten winnen voor de speciale voorpremière van Ballerina in Pathé Tuschinski op woensdagmiddag 21 december? Wanneer je vóór 14 december kaarten koopt voor Coppelia, maak je automatisch kans op 2 van de 25 kaarten. Mail om kans te maken het bestelnummer van je kaarten naar ons door via socialmedia@operaballet.nl Op 15 december maken we de winnaars via Facebook bekend.

Programma:
Woensdag 21 december, Pathé Tuschinski, Amsterdam

15:00u Welkomstwoord
15:02u Q&A met Igone de Jongh
15:10u Start film
16:40u Einde programma