De Nationale Opera presenteert

operaflirt XL Così fan tutte

Deze productie was te zien in oktober 2019

Deze voorstelling is alleen te bezoeken voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar.

Operaflirt XL: Così fan tutte

Tijdsduur 3:40

Pauzes 1

Van WOLFGANG AMADEUS MOZART

Taal Italiaans

Boventitels Nederlands en Engels

De Nationale Opera presenteert de tweede editie van Operaflirt XL bij de opera Così fan tutte. In deze klassieker van Mozart stellen twee jonge mannen de trouw van hun geliefden op de proef en leren zo waardevolle lessen over de liefde. De ideale kennismaking met opera, exclusief voor jongeren tot en met 35 jaar!

Let op: bij de deur wordt gecontroleerd op leeftijd.

Het verhaal van Così fan tutte gaat over 4 jonge geliefden die de liefdestrouw van hun partners op de proef stellen. Ze leren waardevolle, maar keiharde lessen over de liefde en het leven.

Generale repetitie

De Operaflirt XL vindt plaats tijdens de generale repetitie. Dat betekent dat je in het midden van de zaal nog de regisseur en zijn team druk achter de regietafel bezig ziet, maar verder is het een voorstelling als alle andere. Alleen als er echt iets helemaal verkeerd loopt kan de voorstelling stilgelegd worden.

Mozart

Così fan tutte is een van de meest geliefde opera's van componist Wolfgang Amadeus Mozart. De componist maakte deze opera op een libretto van de Italiaanse schrijver Lorenzo da Ponte (1749-1838), met wie Mozart ook samenwerkte in Le nozze di Figaro en Don Giovanni.

Vaker goedkoop naar opera of ballet?

Word dan lid van My Muse & Me, en ga tot je 35ste met fikse korting naar opera en ballet!

Meer informatie: My Muse & Me

Meer informatie: Così fan tutte