De Nationale Opera presenteert

Zomerzang met Thomas Oliemans Unieke concertervaring vanuit uw woonkamer

Deze productie was te zien in juli 2020

Unieke concertervaring vanuit uw woonkamer

Tijdsduur 1:00

Pauzes 0

De zaalkaarten voor het recital van Thomas Oliemans waren binnen een kwartier uitverkocht. Daarom hebben we het mogelijk gemaakt om het concert voor slechts €5 terug te kijken! Zo bent u er tóch bij.

Koop een voucher via Ticketmaster en krijg 48 uur toegang tot het concert. De actie loopt tot en met 16 augustus.

De Nederlandse bariton laat zich van een andere kant zien. Als liedzanger. Hij laat zich niet alleen op de piano, maar ook door een strijkersensemble van het Nederlands Philharmonisch Orkest begeleiden. Op het programma staan liederen van Barber, Richard Strauss en Mahler.

Bekijk voor €5 via Ticketmaster

 

Programma

Samuel Barber Dover Beach
Richard Strauss Heimliche AufforderungNachtgang, Befreit, Morgen!
Gustav Mahler RückertliederBlicke mir nicht in die Lieder, Ich atmet’ einen linden Duft, Um Mitternacht, Ich bin der Welt abhanden gekommen

Thomas Oliemans, de Nederlandse Bariton zingt regelmatig hoofdrollen bij De Nationale Opera. Zo vertolkte hij eerder dit seizoen bij ons Don Alfonso in Mozarts Così fan tutte. Op 21 juni verzorgt hij met sopraan Eva-Maria Westbroek de DNO-bijdrage aan het OperaVision Summer Gala.

Ernst Munneke, piano
Strijkkwartet Nederlands Philharmonisch Orkest:
Vadim Tsibulevsky, viool
David Peralta, viool
Laura van der Stoep, altviool
Douwe Fonda, cello

Zomerzang

Zomerzang met Thomas Oliemans is onderdeel van de recitalserie Zomerzang bij De Nationale Opera. Voor het eerst sinds de invoering van de coronamaatregelen, werd in Nationale Opera & Ballet weer opgetreden voor een live publiek!

Bekijk het volledige programma  

Van maandag 22 juni t/m donderdag 2 juli presenteerde De Nationale Opera Zomerzang, een recitalserie met Nederlandse operazangers in de grote zaal van Nationale Opera & Ballet. Lenneke Ruiten, Marcel Beekman en anderen zongen een eigen programma.