Rondleidingen

VANWEGE DE VERANDERLIJKHEID VAN RICHTLIJNEN EN DE VRAAG NAAR 1.5 M AFSTAND, WORDEN ER TOT EN MET DECEMBER 2020 GEEN RONDLEIDINGEN / KINDERFEESTJES GEORGANISEERD. DIT GELDT OOK VOOR DE INDIVIDUELE RONDLEIDINGEN.

Altijd al willen weten en zien wat er achter de schermen van een groot theaterbedrijf gebeurt? Nationale Opera & Ballet maakt voorstellingen van a tot z in huis – van decor- en kostuumatelier tot ververij, hoeden- en schoenmakerij en technische dienst.

Elke zaterdag* om 12.15 uur is er een rondleiding voor individuele bezoekers. Deze start bij de hoofdingang van Nationale Opera & Ballet. De rondleiding duurt ongeveer vijf kwartier. De individuele rondleiding is niet geschikt voor rolstoel/rollator gebruikers en voor personen die slecht ter been zijn.

Tarieven

€ 9,50 per persoon (Regulier)
€ 7,50 per persoon (Reductie)**

Reserveren

Voor het reserveren van kaarten voor een individuele rondleiding kunt u contact opnemen met de kassa via telefoonnummer: 020 625 5455 of gelijk bestellen via:

individuele rondleidingen

Meer weten?

Tel 020 551 8103 of mail naar rondleidingen@operaballet.nl

Groepen & scholen

Meer informatie over: groepsrondleidingen
Meer informatie over: theatrale rondleidingen voor kinderen

*Onder voorbehoud: neem voor alle zekerheid contact op met de kassa.
**Reductie op de prijs voor rondleidingen geldt voor: kinderen tot 16 jaar, CJP, CKV, Studentenpas en houders van de Stadspas.