Familienieuwsbrief

Meld u nu aan voor de familienieuwsbrief van Nationale Opera & Ballet en blijf op de hoogte van magische familievoorstellingen, kinderactiviteiten en interessante weetjes.

De familienieuwsbrief verschijnt eens in de twee maanden en bevat naast informatie over voorstellingen en activiteiten, leuke weetjes, onze maandelijkse kinderstudio en filmpjes speciaal voor uw kind(eren).

Aanmelden

Nationale Opera & Ballet heeft steeds meer voorstellingen en activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor kinderen of het hele gezin. Zo bracht Het Nationale Ballet afgelopen seizoen opnieuw de kleutervoorstelling De kleine grote kist en De Nationale Opera de opera Hondenhartje voor kinderen vanaf 8 jaar, een opera die mei 2018 terugkeert in ons theater. En ... het immens populaire Narnia: De leeuw, de heks en de kleerkast komt terug in april, een voorstelling waarin ballet en hiphop op spectaculaire wijze samenkomen. 

Wist u bovendien dat er maandelijks op de woensdag in onze foyer een Kinderstudio plaatsvindt die in het teken staat van dansen, zingen of spelen? Of dat wij theatrale rondleidingen bieden langs de schatkamers (kostuumatelier, balletstudio’s, pruikenatelier) van het theater? Ook zijn er verschillende manieren om de verjaardag van uw zoon of dochter in Nationale Opera & Ballet te vieren.

Aanmelden

Foto: © Anna van Kooij