Kijkje achter de schermen

Een feestelijke, theatrale rondleiding door het theater.

Voor kinderen is er een theatrale rondleiding waarbij de schatkamers van het gebouw het uitgangspunt vormen voor een ontdekkingsreis door het theater. Ideaal voor verjaardagen en kinderfeestjes. U heeft de keuze uit twee theatrale rondleidingen. Speuren en Sporen is aan te raden voor kinderen van 7 tot 12 jaar. De rondleiding met Josefine de schoonmaakster is gericht op kinderen van 4 tot 6.

Theatrale rondleidingen

Speuren en Sporen in het theater (7-12 jaar)

Er is altijd erg veel te doen in Nationale Opera & Ballet en in alle hectiek is er die dag een belangrijk rekwisiet zoekgeraakt. Met een plattegrond vol aanwijzingen wordt er een spannende speurtocht gehouden door het theater. Om de tocht tot een goed einde te brengen, zal er ook gezongen en gedanst moeten worden!
 

Josefine de schoonmaakster (4-6 jaar)

Josefine werkt als schoonmaakster bij Nationale Opera & Ballet. Iedere dag boent zij de vloeren en laat ze ijverig haar stofdoek wapperen. Zij droomt ervan ooit zelf op het toneel te schitteren. Op een dag staat er een groep kinderen voor de deur. Josefine trekt de stoute schoenen aan en besluit ze binnen te laten en mee te nemen voor een kijkje achter de schermen. Zij kent dit gebouw tenslotte als geen ander. En misschien kunnen de kinderen haar wel helpen haar droom te verwezenlijken?

 

Voor beide rondleidingen kunt u kiezen uit een opera- of balletrondleiding.

Duur: circa anderhalf uur
Kosten: € 75 per groep van 15 kinderen
€ 4 per extra persoon
Voor meer informatie over rondleidingen en het aanvragen van een inschrijfformulier, neem contact op via 020 551 8103 of rondleidingen@operaballet.nl.