Inschrijven VMBO/HAVO/VWO

Voor voortgezet onderwijs hebben wij een breed aanbod van voorstellingen, workshops, rondleidingen en lesmateriaal.

Nationale Opera & Ballet streeft ernaar zoveel mogelijk scholen en zoveel mogelijk verschillende leerlingen kennis te laten maken met opera, dans en ballet. Voor deelname aan projecten gelden daarom de volgende regels:

  1. Per groep van 15 leerlingen dient er één begeleider te zijn.
  2. Toekenning van de aanvragen voor projecten geschiedt op volgorde van binnenkomst.
  3. Bij onvoldoende inschrijving behouden wij ons het recht voor een project te annuleren.
  4. Na bevestiging ontvangt de school een overeenkomst. Pas nadat wij deze ondertekend retour hebben ontvangen en de deelnamekosten zijn betaald, is de inschrijving definitief.
  5. Aanmelding ckv-workshops: de operaworkshop bestaat uit een groep van maximaal 30 leerlingen en 3 docenten. De balletworkshop uit een groep van maximaal 20 leerlingen en 2 docenten. In overleg is het mogelijk om met 2 groepen te komen.

NB. Incidenteel worden er ten behoeve van de publiciteit van de afdeling Educatie en Participatie foto’s gemaakt tijdens de projecten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, dient u dit vooraf kenbaar te maken.

Alleen workshops waar nog plek is worden getoond in het overzicht.

INSCHRIJVEN

school
contactpersoon
1e voorkeur
Kies een project uit onderstaande lijst:
Kies een voorkeursperiode. Wij nemen contact met u op om de precieze datum van het voorstellingsbezoek met u in te plannen.
minimaal 1 docent voor elke 15 leerlingen
2e voorkeur
Kies een project uit onderstaande lijst:
Kies een voorkeursperiode. Wij nemen contact met u op om de precieze datum van het voorstellingsbezoek met u in te plannen.
minimaal 1 docent voor elke 15 leerlingen
Wij organiseren regelmatig activiteiten voor het voortgezet onderwijs; u kunt hieronder aangeven of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen.
Opmerkingen

Bent u een school voor speciaal onderwijs of heeft u speciale wensen (denk bijvoorbeeld aan rolstoelplaatsen of een slechthorende leerling), geef dat a.u.b. hier aan.