Abonnementen

Hoe en wanneer u een abonnement kunt bestellen.

Seizoen 2019 - 2020

De abonnementenverkoop van Nationale Opera & Ballet loopt van 18 februari tot 1 mei 2019. Alleen gedurende deze periode krijgt u de beste plaatsen tegen de laagste prijs.

Heeft u nu een abonnement? Of had u vorig jaar een abonnement? Dan krijgt u automatisch de nieuwe seizoensbrochure thuisgestuurd zodra die verschijnt.

Seizoensbrochure

Lees alles over het nieuwe seizoen in onze seizoensbrochure 2019 - 2020 (PDF):

Download de seizoensbrochure 2019-2020

De seizoensbrochure is in februari 2019 verzonden aan alle abonnementhouders. Heeft u de seizoensbrochure niet ontvangen, en wilt u toch een papieren exemplaar? Dan kunt u hier de seizoensbrochure aanvragen. Het pakket, inclusief abonnementenbijlage, wordt dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Als abonnementhouder bent u verzekerd van topvoorstellingen van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet: twee internationaal toonaangevende gezelschappen in een van de meest vooraanstaande theaters van Europa, Nationale Opera & Ballet. 

De seizoensbrochure van seizoen 2018-2019 vind u hier.

Abonnementenbijlage

In de abonnementenbijlage vindt u een volledig overzicht van de beschikbare abonnemementen voor De Nationale Opera en Het Nationale Ballet.

abonnementenbijlage

Bestelformulier

Vult u s.v.p. dit formulier volledig in en onderteken het. Print het uit en stuur het naar ons op in een envelop, adres: Nationale Opera & Ballet, Antwoordnummer 9464, 1000 WP Amsterdam.

Indien u gebruik wilt maken van uw bestelhistorie of plaatsbehoud, dan dient het formulier vóór maandag 4 maart 2019 bij ons binnen te zijn. Overige abonnementenbestellingen dienen uiterlijk 1 mei 2019 in ons bezit te zijn. Van bestellingen die daarna binnenkomen, kunnen we niet garanderen dat ze in behandeling worden genomen.

Bestelformulier

Voordelen

Naast dat u als abonnementhouder altijd al 10% korting krijgt in onze winkel, kent uw abonnement nóg meer voordelen. Schrijft u zich in voor onze reguliere nieuwsbrief, dan voegen we daar - exclusief voor u als abonnementhouder - een bijzondere aanbieding aan toe, gerelateerd aan opera en/of ballet. Gedurende het seizoen mag u kortingsacties verwachten op het gebied van dineren, parkeren, museumbezoek, boeken, cd’s, et cetera. Om deze aanbiedingen te kunnen ontvangen, dient u zich aan te melden via operaballet.nl/nieuwsbrief.

Online verlengen

U kunt uw huidige abonnement verlengen voor een gelijkwaardig abonnement in seizoen 2019-2020. Wij hebben uw nieuwe abonnement al voor u klaargezet.

online verlengen

Contact

Voor vragen en informatie kunt u tijdens de abonnementenperiode terecht op werkdagen van 14.00 – 17.00 uur op de speciale Abonnementenlijn, telefoonnummer 020 79 000 79 of via email: abonnement@operaballet.nl.