Abonnementen

Hoe en wanneer u een abonnement kunt bestellen.

Seizoen 2018 - 2019

De abonnementenverkoop van Nationale Opera & Ballet loopt van 20 februari tot 1 mei 2018. Alleen gedurende deze periode krijgt u de beste plaatsen tegen de laagste prijs.

Heeft u nu een abonnement? Of had u vorig jaar een abonnement? Dan krijgt u automatisch de nieuwe seizoensbrochure thuisgestuurd zodra die verschijnt.

Seizoensbrochure

Lees alles over het nieuwe seizoen in onze seizoensbrochure 2018 - 2019 (PDF):
 
Seizoensbrochure

Download de seizoensbrochure 2018-2019

De seizoensbrochure is in februari verzonden aan alle abonnementhouders. Heeft u de seizoensbrochure niet ontvangen, en wilt u toch een papieren exemplaar? Dan kunt u hier de seizoensbrochure aanvragen. Het pakket, inclusief abonnementenbijlage, wordt dan zo spoedig mogelijk toegezonden.

Als abonnementhouder bent u verzekerd van topvoorstellingen van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet: twee internationaal toonaangevende gezelschappen in een van de meest vooraanstaande theaters van Europa, Nationale Opera & Ballet. 

Abonnementenbijlage en bestelformulier

In de abonnementenbijlage vindt u een volledig overzicht van de beschikbare abonnmementen voor De Nationale Opera en Het Nationale Ballet. U kunt een abonnement voor seizoen 2018-2019 bestellen via het bestelformulier. Let op: wanneer u nu of in het vorige seizoen een abonnement had, hebt u een exemplaar per post ontvangen. Gebruik in dat geval bij voorkeur het formulier dat u thuis ontvangen hebt; daar staat namelijk al uw klantnummer op ingevuld.

abonnementenbijlage

bestelformulier

Voordelen

Geen verhoging btw-tarief
Het is mogelijk dat het btw-tarief met ingang van 1 januari 2019 wordt verhoogd van 6 naar 9%. In dat geval zijn wij genoodzaakt om onze prijzen tussentijds te verhogen. Met uw abonnement voor seizoen 2018-2019 bent u echter verzekerd van het lage btw-tarief en dus van lagere prijzen, óók voor 2019!

Nieuw!
Naast dat u als abonnementhouder altijd al 10% korting krijgt in onze winkel, kent uw abonnement met ingang van dit seizoen nóg meer voordelen. Schrijft u zich in voor onze reguliere nieuwsbrief, dan voegen we daar - exclusief voor u als abonnementhouder - een bijzondere aanbieding aan toe, gerelateerd aan opera en/of ballet. Gedurende het seizoen mag u kortingsacties verwachten op het gebied van dineren, parkeren, museumbezoek, boeken, cd’s, et cetera. Om deze aanbiedingen te kunnen ontvangen, dient u zich aan te melden via operaballet.nl/nieuwsbrief.

Contact

Voor vragen en informatie kunt u tijdens de abonnementenperiode terecht op werkdagen van 14:00 – 17:00 uur op de speciale Abonnementenlijn, telefoonnummer 020 79 000 79 of via email: abonnement@operaballet.nl.