Uw evenement in ons theater

 

Evenementen

Het iconische theater van Nationale Opera & Ballet ligt in het hart van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel en Magere Brug. De diverse ruimtes vormen een inspirerend decor voor een verscheidenheid aan evenementen. De theaterzaal met 1600 stoelen is een van Amsterdams grootste zalen en een bijzondere locatie voor een congres, presentatie, award show of première. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden, zowel klein als groot van opzet, voor diners, recepties, modeshows, lifestyle events, workshops en vergaderingen. Trakteer uw relaties of collega’s op een bezoek aan een van de vele voorstellingen en bekijk de bijzondere arrangementen. De combinatie van toptalent, ambacht, geavanceerde theatertechniek en gastvrijheid zorgt elke keer weer voor een betoverende totaalbeleving!

Brochure Downloads

Meer informatie & contact
Bekijk de mogelijkheden hieronder en/of neem contact op met de afdeling sales & events

T: +31(0)20 - 551 8123
E: events@operaballet.nl

 

Ruimtes

Van theaterzaal tot balletstudio. Het iconische theater biedt een scala aan mogelijkheden voor evenementen tot 1600 gasten.

Download plattegrond

Meer info

 

Mogelijkheden

Een congres, receptie, presentatie, diner, beurs, feest of workshop, het kan allemaal!

Laat u inspireren op de volgende pagina of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek!

Meer info

Arrangementen

Met uw collega's of relaties naar een van de vele voorstellingen. Geheel verzorgd met ontvangst, pauze, borrel of diner.

Deze arrangementen zijn te boeken vanaf 20 personen.

Meer info

Bijzondere ervaringen

Een optreden op locatie, het bijwonen van een repetitie, exclusieve voorstelling of een op maat gemaakt programma. Zomaar een greep uit onze bijzondere ervaringen.

Meer info