Sales & Events

Evenementen

Het iconische theater van Nationale Opera & Ballet ligt in het hart van Amsterdam en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel en Magere Brug. De diverse ruimtes vormen een prachtig decor voor een verscheidenheid aan evenementen. De theaterzaal met 1600 stoelen is een van Amsterdams grootste zalen en bijzondere locatie voor een congres, presentatie, award show of première. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden, zowel klein als groot, voor diners, recepties, modeshows, lifestyle events, workshops en vergaderingen. Trakteer uw relaties of collega’s op een bezoek aan een van de vele voorstellingen en bekijken de bijzondere arrangementen. De combinatie van toptalent, ambacht, geavanceerde theatertechniek en gastvrijheid zorgt elke keer weer voor een betoverende totaalbeleving!

Meer informatie & contact
Bekijk de mogelijkheden hieronder en/of neem contact op met de afdeling sales & events

T: +31(0)20 - 551 8123
E: events@operaballet.nl

 

Ruimtes

Van theaterzaal tot balletstudio. Het iconische theater biedt een scala aan mogelijkheden voor evenementen tot 1600 gasten.

Meer info

 

 

Arrangementen

Het theater biedt verschillende mogelijkheden voor een bijzondere avond uit. Denk aan een rondleiding, meet & greet of diner.

Deze pagina is in aanmaak

Bijzondere ervaringen

Een optreden op locatie, het bijwonen van een repetitie, exclusieve voorstelling of een op maat gemaakt programma. Zomaar een greep uit onze bijzondere ervaringen.

Meer info