Mogelijkheden

Mogelijkheden

Een congres, receptie, presentatie, diner, beurs, feest of workshop, het kan allemaal! Alles uit handen geven? Geen probleem, wij zorgen voor decoratie, branding, entertainment, een boottocht of hotelaccommodatie. Laat u inspireren door de informatie hieronder of maak een afspraak voor een rondleiding in het theater.

Downloads

Meer informatie & contact
Bekijk de mogelijkheden hieronder en/of neem contact op met de afdeling sales & events

T: +31(0)20 - 551 8123
E: events@operaballet.nl

Congres

De geavanceerde Theaterzaal biedt plaats aan maximaal 1600 gasten. Door de drie niveaus, ronde vorm en korte afstanden is de zaal ook geschikt voor kleinere groepen.

De Odeonzaal heeft een geheel eigen stijl en is geschikt voor groepen tot 200 personen. De zaal kan op verschillende manieren worden ingericht en nodigt uit tot creativiteit.

De Foyer is een fijne plek voor een ontvangst, pauze, lunch of afsluitende borrel. Daarnaast kan de trap als tribune worden ingericht voor groepen tot 250 personen.

Recepties

Het theater biedt verdeeld over drie Foyers plaats aan 1600 gasten. De Foyers kunnen ook los van elkaar gehuurd worden. Vanuit elke hoek heeft men een prachtig uitzicht over de Amstel en Magere Brug.

Het Entresol is een aparte verdieping en heeft bij goed weer ook een semi-privé terras wat gebruikt kan worden.

Meer privacy gewenst? Bekijk dan eens onze Odeonzaal met een geheel eigen stijl.

Onze wereld achter de schermen. Bekijk onze Studio's of het Decoratelier in Amsterdam Zuidoost

Lunch & Diner

Zowel overdag als 's avonds bieden de Foyers een sfeervol decor voor een lunch of diner tot maximaal 1600 gasten. Vraag ons naar een programma op maat waar u kunt kijken bij een repetitie of verras uw gasten met een optreden tijdens uw evenement.

Een presentatie tijdens een diner? Of een besloten diner voorafgaand aan een van de vele voorstellingen? Bekijk dan eens onze Odeonzaal met een dinercapaciteit van 150 personen.

Een exclusieve ervaring om niet te vergeten? Bekijk eens ons Decoratelier in Amsterdam Zuidoost

Bent u met een kleinere groep? Laat u adviseren! Wij hebben diverse samenwerkingen met restaurants in de buurt van ons theater

 

Gala & Première

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere invulling!

Een ontvangst met rode loper gevolgd door een zaalprogramma in onze Theaterzaal om vervolgens weer af te sluiten met een groots feest in de Foyer?

Tijd om naar huis te gaan? Of toch nog een afterparty voor een kleiner gezelschap in onze Odeonzaal?

Workshops

Een vergadering, team building activiteit of workshop in één van onze Studio's? Of wat te denken van de grotere en creatieve Odeonzaal?

Of een workshop waarbij overeenkomsten worden gezocht tussen het bedrijfsleven en onze kunstvormen. Thema’s als leiderschap, houding en samenwerken komen hierbij aan de orde. Bekijk onze Bijzondere ervaringen voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer inspiratie!

Beurs

Geen donkere of saaie beurshal, maar veel licht en uitzicht over een uniek stuk Amsterdam!

Onze Foyers tellen gezamelijk maar liefst 2900m2. Met plafonds van 14m hoog zorgt dit voor een ruimtelijke ervaring.

Vraag naar onze verschillende mogelijkheden voor branding, zowel digitaal als print. Geheel uit handen geven? Geen probleem, wij zorgen voor meubilair, decoratie, licht, geluid en catering.