Foyers & entresol

FOYERS & ENTRESOL

Het theater beschikt over ruim opgezette foyers van maar liefst 14 meter hoog. Vanaf elk niveau heeft men panoramisch uitzicht over de Amstel met haar markante grachtenpanden en de magere brug. De foyer is verdeeld over drie niveaus die ook los te gebruiken zijn voor een kleiner gezelschap of evenement. Geniet overdag van het vele licht, of ’s avonds van alle lampjes die een sfeervol decor bieden voor uw evenement. Bij goed weer kunnen enkele deuren open die toegang geven tot de balkons. De diverse informatieschermen kunnen worden voorzien van eigen beeldmateriaal, zowel decoratief als informatief.

Bekijk foto's van de verschillende ruimtes in de slideshow onderaan deze pagina.

GECOMBINEERD GEBRUIK

Opstelling Max. aantal personen
Theater 250
Receptie 1600
Diner 1000
2900

 

FOYER – ZAALNIVEAU
De grootste foyer ligt op zaalniveau, telt 1300 vierkante meter en beschikt over drie vaste bars. De imposante trap vanaf het entreegebied kan tevens worden ingericht als tribune met stoelen en kussens (impressie hier). Hierdoor ontstaat een extra creatieve plek in het theater voor voorstellingen en evenementen tot 250 gasten. De ruime opzet leent zich uitstekend voor een receptie, beurs, presentatie of diner met panoramisch uitzicht over de Amstel. De theaterwinkel is eveneens in de foyer te vinden en geeft uw bezoekers de kans om een mooi aandenken aan een voorstelling of evenement te kopen.

Opstelling Max. aantal personen
Theater 250
Receptie 1000
Diner 450
1300

 

FOYER – 1e en 2e BALKON
Zowel de foyer op het 1e en 2e balkon tellen 800 vierkante meter en hebben allebei een eigen bar. De foyer op het niveau van het 1e balkon biedt tevens toegang tot de exclusieve VIP-room waar het oa. het koninklijk huis wordt ontvangen. Geniet van het spectaculaire zicht over de Amstel want hoe hoger men staat, hoe verder het uitzicht rijkt! Ontvang uw gasten op een speciaal voor u gereserveerde plek en geniet van een voorstelling of een van onze bijzondere arrangementen!

Opstelling Max. aantal personen
Theater 150 elk
Receptie 400 elk
Diner 300 elk
800 elk

 

ENTRESOL
De entresol bevindt zich tussen de foyer op zaalniveau en het 1e balkon. De ruimte grenst aan de grote gebogen glazen gevel en heeft een prachtig uitzicht over het entreegebied, de Amstel en foyers. Veel licht en twee bijzondere schilderijen van de Amsterdamse schilder Armando maken de ruimte compleet. De ruimte leent zich goed voor recepties, kleinere presentaties en diners. Op aanvraag is ook een klein aangrenzend semi-privé terras beschikbaar.

Opstelling Max. aantal personen
Theater 120
Receptie 150
Diner 70
165

 

Foyer
Taken from the entresol
Foyer
Stalls level. This level has three bars, fixed and flexible seating.
Foyer
1st balcony level. Enjoy the view over the Amstel River!
Foyer
Stalls level. Enjoy the view over the Amstel River and Skinny Bridge.
Entresol
Entresol receptio / walking dinner set up
Entresol
Entresol taken from the foyer. Your own semi-private level.
Foyer
Foyer stalls leven taken from 1st balcony. Reception.
Foyer
Staircase of the main foyer being used for plenary events up to 250 guests
Foyer
Dinner setup on 1st balcony level
Foyer
Taken from the entrance. Ask us for decorative lighting options!

Meer informatie & contact
Bekijk de mogelijkheden hieronder en/of neem contact op met de afdeling sales & events

T: +31(0)20 - 551 8123
E: events@operaballet.nl