Sponsoring

Nationale Opera & Ballet is een veelzijdige partner voor bedrijven die zich willen associëren met cultuur van wereldklasse en een breed en divers publiek.

Verschillende bedrijfsdoelstellingen kunnen meeliften op onze vele activiteiten op zowel lokaal, als nationaal en internationaal niveau. Het theater, de kunstvormen en ons productiehuis achter de schermen, bieden een rijkdom aan mogelijkheden om een partnership op creatieve wijze in te vullen en tal van mogelijkheden voor communicatie met uw doelgroep: van première arrangementen en activiteiten achter de schermen tot workshops en trainingen, exclusieve optredens op uw locatie, promotie-acties, inzet van dansers, zangers en de creatieve staf voor uw campagne of evenement, projecten op het gebied van talentontwikkeling en educatie, netwerkbijeenkomsten en nog veel meer.

Elke samenwerking met Nationale Opera & Ballet wordt in nauw overleg met onze partners op maat uitgewerkt. Graag maken wij in overleg met u een voorstel dat past bij uw doelstellingen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adriana Gonzalez Hulshof a.gonzalezhulshof@operaballet.nl of met Jess den Houdijker j.dhoudijker@operaballet.nl telefoonnummer 06-14611607.