Steun Nationale Opera & Ballet

KOM DICHTER BIJ OPERA & BALLET

De Nationale Opera en Het Nationale Ballet behoren tot de beste opera- en balletgezelschappen ter wereld. Iets waar Nederland trots op mag zijn. Een groot aandeel van het internationale succes van Nationale Opera & Ballet wordt geleverd door onze eigen zangers en dansers: het Koor van De Nationale Opera en de dansers van Het Nationale Ballet. Avond aan avond leveren zij topprestaties op het toneel van ons theater. Maar Nationale Opera & Ballet is meer dan een theater alleen. Vrijwel alles wat op het toneel te zien is, wordt in huis gemaakt in onze eigen ateliers. Daarnaast zetten we ons in om de opera- en ballettraditie door te kunnen geven aan volgende generaties via onze educatie- en talentprogramma’s.

Mede dankzij de steun van particuliere donateurs kunnen we al onze ambities waarmaken. Draagt u De Nationale Opera en Het Nationale Ballet een warm hart toe? Word dan donateur en ontdek de bijzondere wereld achter de schermen van Nationale Opera & Ballet.

Word donateur  Eenmalige donatie  Nalatenschap  Fonds op naam

Rondleiding

TOT ONZE GROTE SPIJT ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM ALLE VOORSTELLINGEN T/M 1 JUNI AF TE GELASTEN TEN GEVOLGE VAN DE MAATREGELEN VAN DE RIJKSOVERHEID TEGEN DE VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS. LEES HIER DE MEEST ACTUELE INFORMATIE

 

DONDERDAG 19 MAART

VRIENDENRONDLEIDING ACHTER DE SCHERMEN EN BIJWONEN KOORREPETITIE

NIEUWE VRIENDEN EN GEEFKRINGLEDEN

 

Klik hier voor de volledige agenda

Repetitie bijwonen

TOT ONZE GROTE SPIJT ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM ALLE VOORSTELLINGEN EN EVENEMENTEN T/M 1 JUNI AF TE GELASTEN TEN GEVOLGE VAN DE MAATREGELEN VAN DE RIJKSOVERHEID TEGEN DE VERSPREIDING VAN HET CORONAVIRUS. LEES HIER DE MEEST ACTUELE INFORMATIE.

 

WOENSDAG 1 APRIL

REPETITIE ROYAL BALLET SCHOOL EN JUNIOR COMPANY

VRIENDEN EN GEEFKRINGLEDEN

 

Meer informatie

Contactpersonen

Roos Bernelot Moens

Roos Bernelot Moens

Particuliere Fondsenwerving
De Nationale Opera

  06 14 609 453

  r.bernelotmoens@operaballet.nl

 

Nadja van Deursen

Particuliere Fondsenwerving
Het Nationale Ballet

  020 551 82 18

  n.vdeursen@operaballet.nl