Nationale Opera & Ballet Online

Bekijk onze voorstellingen thuis

We kunnen u helaas niet in ons theater ontvangen, maar online spelen en dansen we natuurlijk gewoon door. Geniet van De Nationale Opera vanuit uw luie stoel of dans met Het Nationale Ballet door de huiskamer. Met elke week nieuw aanbod!

MANOEUVRE EN WERKEN UIT DANCING APART TOGETHER

Het Nationale Ballet

Graag delen wij met u MANOEUVRE, een nieuwe choreografie van Juanjo Arqués én niet eerder hier vertoonde choreografieën uit Dancing Apart Together. Fijne voorstelling!

▶ € 2,95 | 7 november t/m 5 december

Lees meer

Requiem | David Dawson 25 jaar bij HNB

Het Nationale Ballet

Kijk samen naar het indringende Requiem van David Dawson op muziek van Gavin Bryars en geniet van een exclusief portret van de wereldberoemde choreograaf. 

▶ € 2,95 | 15 november t/m 12 december 

Lees meer

FAUST [working title]

De Nationale Opera

FAUST [working title] is terug wegens succes! We nemen u vanaf 20 november mee op ontdekkingstocht in een andere wereld. "Volstrekt uniek, meeslepend, oog- en oorstrelend en in hoge mate ontroerend." - Trouw ★★★★★

▶ GRATIS | 20 november t/m 19 februari 

Lees meer

Le nozze di Figaro

De Nationale Opera

Mozarts komische opera over de liefde, Le nozze di Figaro, kan helaas niet offline in première gaan. Maar u kunt wél online van deze aangepaste versie genieten! 

▶ € 2,95 | 29 november t/m 27 december

Lees meer

Figaro (solo): Bring me a Storm

OFFspring - De Nationale Opera

Ervaar de online première van de OFFspring productie Figaro (solo): Bring me a Storm, een aanvulling en tegengeluid op Mozarts opera Le nozze di Figaro!

▶ GRATIS | Vanaf 29 november

Lees meer

Back to Ballet - classic

Het Nationale Ballet

Na een aantal uitverkochte voorstellingen voor een beperkt publiek brengen we Back to Ballet - classic nog 4 avonden terug, live bij u in de huiskamer. Kijk mee!

▶ € 12,50| 28 november en 4, 9 en 12 december om 20.15 uur LIVE

Lees meer

Kerstgala

Het Nationale Ballet

Kijk met de hele familie live naar ons feestelijke Kerstgala en dompel je onder in een magische wereld vol Broadway-glamour en winterse sneewvlokjes.

▶ € 15,00 | 19 december om 20.15 uur LIVE

Lees meer

Voices out of Silence

De Nationale Opera

Doobreek de stilte met dit prachtige muziekprogramma van het Koor van De Nationale Opera en aankomend chef-dirigent Lorenzo Viotti. Kijk mee op 20 december!

▶ € 2,95 | 20 december t/m 17 januari

Lees meer

World Ballet Day

Het Nationale Ballet & World Ballet Day

Kijk terug! De extra lange, special én live online balletles van Ernst Meisner, artistiek coördinator van de Junior Company, met Elisabeth Tonev en Davi Ramos aan de barre en pianobegeleiding van Rex Lobo

▶ GRATIS | 29 oktober t/m 29 november

Lees meer

Geniet veilig thuis, op een moment dat het u uitkomt

Na afloop van de online première blijven de voorstellingen on demand beschikbaar. U betaalt per voorstelling, vervolgens krijgt u de volledige periode toegang. Zo kunt u vrijblijvend genieten, op een moment dat het u uitkomt.

Vragen? We helpen u graag op weg  Steun ons

Hans van Manen - Live

Het Nationale Ballet

Van de meer dan 125 balletten die Hans van Manen tot nu toe creëerde, is Live zonder twijfel het meest legendarische. Een iconisch ballet dat door gebruik van live videobeelden over deze tijd lijkt te gaan.

▶ NIET MEER BESCHIKBAAR

Lees meer  Bekijk trailer

Dancing Apart Together

Het Nationale Ballet

We openen het online seizoen met choreografieën uit Dancing Apart Together. In dit nieuwste balletprogramma ervaart u de rijke en pure eenvoud van het ballet van vandaag.

▶ NIET MEER BESCHIKBAAR

Lees meer  

BAM 2020

De Nationale Opera & Black Achievement Month

Kijk terug! De opname van De landen waarin ik woon barsten uit in archipels. Hoe verhouden opera en muziektheater in Europa zich tot de koloniale en gekoloniseerde anderen? De stream is beschikbaar vanaf zondag 25 oktober om 18:00.

▶ NIET MEER BESCHIKBAAR

Lees meer

Dancing Diversity

Het Nationale Ballet & Black Achievement Month

Kijk terug! Live vanuit de grote zaal: de viering van vijf jaar Black Achievement Month met Dancing Diversity 2020. Vanaf 20:00 uur livestreamen wij het volledige programma van deze speciale jubileumeditie.

▶ NIET MEER BESCHIKBAAR

Lees meer

Ritratto

De Nationale Opera

In maart ging Ritratto online in wereldpremière. Op veler verzoek stellen we Jeths' opera nog eenmaal online beschikbaar. De videoregistratie van deze gloednieuwe opera is nog tot en met zondag 15 november te zien.

▶ NIET MEER BESCHIKBAAR

Lees meer  Bekijk trailer