Nationale Opera & Ballet online

Bekijk onze voorstellingen thuis

Het streamingseizoen van Nationale Opera & Ballet gaat weer beginnen. Geniet van volledige registraties van diverse voorstellingen op ons online platform. Om u te bedanken voor uw steun de afgelopen tijd bieden we u de eerste twee streams gratis!

Dancing Apart Together

Het Nationale Ballet  -  Vanaf 3 oktober

We openen het online seizoen met choreografieën uit Dancing Apart Together. In dit nieuwste balletprogramma ervaart u de rijke en pure eenvoud van het ballet van vandaag.

Van 3 t/m 31 oktober
GRATIS

Lees meer  Bekijk de trailer

FAUST [working title]

De Nationale Opera  -  Vanaf 4 oktober

In FAUST [working title] nemen we u mee op ontdekkingstocht in een andere wereld. "Volstrekt uniek, meeslepend, oog- en oorstrelend en in hoge mate ontroerend." - Trouw ★★★★★

Van 4 oktober t/m 1 november
GRATIS

Lees meer  Bekijk de trailer

Hans van Manen - Live

Het Nationale Ballet  -  Vanaf 10 oktober

Beleef Live, is een van de meest legendarische balletten van grootmeester Hans van Manen. De choreografie voor één danseres, danser en een cameraman tienduizenden mensen geroerd.

Van 10 oktober t/m 7 november
€ 2,95

Lees meer  Bekijk de trailer

48 uur toegang na aanschaf van de stream

Ritratto

De Nationale Opera  -  Vanaf 3 oktober

In maart ging Ritratto online in wereldpremière. Op veler verzoek stellen we Jeths' opera nog éénmaal online beschikbaar. De videoregistratie van deze gloednieuwe opera is vanaf 11 oktober te zien.

Van 11 oktober t/m 8 november
€ 2,95

Lees meer  Bekijk de trailer

48 uur toegang na aanschaf van de stream

Geniet veilig thuis, op een moment dat het u uitkomt

Na afloop van de online première blijven de voorstellingen on demand beschikbaar. U betaalt per voorstelling, vervolgens krijgt u 48 uur toegang. Zo kunt u vrijblijvend genieten, op een moment dat het u uitkomt.